Mooie beplanting, fraaie bomen en hagen op de juiste plek maken het tuinontwerp af. Een natuurlijk ogende beplanting met kleur, geur en fraaie bladstructuren die het hele jaar aantrekkelijk is, vraagt enige vakkennis. Een border  met de juiste planten, gelet op grondsoort, ligging en groeiconcurrentie tussen onderlinge soorten die hoeft echt niet heel veel onderhoud te vragen.

Beplanting met spannende kleuren of juist ingetogen met zachte tinten bepalen de sfeer. Daarnaast zorgen bomen voor beslotenheid, diepte en seizoensbeleving. U krijgt van mij adressen van goede kwekers of ik zoek de bomen en de planten voor u uit.

Een goed beplantingsplan maken kost tijd, maar dat is snel terugverdiend. Te vaak zie ik verkeerd gekozen planten en bomen die niet groeien of juist te groot worden. Dat is dan helaas weggegooid geld.

U kunt ook alleen een beplantingsplan laten maken indien u zelf een ontwerp voor de tuin heeft gemaakt. Van deze service kunnen ook hoveniersbedrijven en architecten gebruik maken.

Bent u geïnspireerd geraakt door mijn projecten en visie op tuinen? Of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen door te nemen en samen te kijken naar een tuinontwerp? Neemt u dan gerust contact met mij op door onderstaand contactformulier in te vullen. Of neem contact op via 06-30775608.

beplantingsplan

  1. Naam *
    * Vul hier uw naam in
  2. E-mail *
    * Vul een bestaand e-mailadres in
  3. Uw wens of vraag *
    * Vul uw wens of vraag in