Tuinontwerp Kleine tuin

Een goed tuinontwerp sluit aan bij de manier waarop u wilt leven in uw tuin. Bent u op zoek naar een tuinontwerp voor een nieuwe tuin of wilt u de tuin renoveren dan kunt u bij mij terecht ?

Tuinontwerp voor een kleine tuin

Een tuinontwerp voor een kleine tuin bestaat uit een plattegrond waarop aangegeven wordt waar terrassen, gazon, beplanting, water en verlichting komen. Ook de soort bestrating wordt hierop vermeld. De invulling van de plantvakken en de adviezen over bomen en hagen komen in uw beplantingsplan te staan.

Voor ontwerpen van grotere tuinen kunt u zich richten tot Ing. Barry Schouten.

Tuinrenovatie

Heeft u een tuin die toe is aan een opknapbeurt of renovatie? Of misschien zijn er geen jonge kinderen meer en wordt de tuin nu anders gebruikt? Ook hierbij help en inspireer ik u graag. Kijk op Tuinrenovatie voor meer informatie.

Meer dan alleen een tuinontwerp

In het ontwerp houd ik rekening met de wensen van de bewoners. Leef je veel buiten, wil je actief tuinieren of liever relaxen? Zijn er kinderen aanwezig die ook een plek in de tuin willen? Moet de tuin strak en natuurlijk zijn of liever romantisch? Allemaal belangrijke factoren die uw wensen bepalen. Is dit uw eerste tuin en wilt u graag van alles leren over tuinieren dan help ik u met een onderhoudsadvies op weg naar een heerlijke groene tuin.

Tuininspiratie

Bent u geïnspireerd geraakt door mijn projecten en visie op tuinen? Of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen door te nemen en samen te kijken naar een tuinontwerp? Neemt u dan gerust contact met mij op door onderstaand contactformulier in te vullen. Of neem contact op via 06-30775608.