Een goed tuinontwerp sluit aan bij de manier waarop u wilt leven in uw tuin. Bent u op zoek naar een tuinontwerp voor een nieuwe tuin of wilt u de tuin renoveren?

Tuinontwerp voor een nieuwe tuin

Een tuinontwerp voor een nieuwe tuin bestaat uit een plattegrond waarop aangegeven wordt waar terrassen, gazon, beplanting, water en verlichting komen. Ook de soort bestrating wordt hierop vermeld. De invulling van de plantvakken en de adviezen over bomen en hagen komen in uw beplantingsplan te staan.

Tuinrenovatie

Heeft u een tuin die toe is aan een opknapbeurt of renovatie? Of misschien zijn er geen jonge kinderen meer en wordt de tuin nu anders gebruikt? Ook hierbij help en inspireer ik u graag. Kijk op Tuinrenovatie voor meer informatie.

Meer dan alleen een tuinontwerp

In het ontwerp houd ik rekening met de wensen van de bewoners. Leef je veel buiten, wil je actief tuinieren of liever relaxen? Zijn er kinderen aanwezig die ook een plek in de tuin willen? Moet de tuin strak en natuurlijk zijn of liever romantisch? Allemaal belangrijke factoren die uw wensen bepalen.

Belangrijk daarnaast is de stijl van uw huis. Bij een woonboerderij hoort echt een andere tuin dan bij een strakke villa of een kleinere nieuwbouwwoning. Ook de omgeving is een belangrijke factor. Staat het huis in een woonwijk, in het bos of is de omgeving landelijk en kan de tuin ‘overgaan’ in het landschap?

Ik maak een verlichtingsplan en adviseer over het type tuinverlichting. Ook adviseer ik u over de aanschaf van tuinmeubilair en ontwerp ik passende tuintafels. Zo’n tafel kunt u via mij laten maken of in eigen beheer laten vervaardigen. Het ontwerpen van een veranda of buitenkeuken behoort ook tot de mogelijkheden.

Tuininspiratie

Bent u geïnspireerd geraakt door mijn projecten en visie op tuinen? Of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen door te nemen en samen te kijken naar een tuinontwerp? Neemt u dan gerust contact met mij op door onderstaand contactformulier in te vullen. Of neem contact op via 06-30775608.

tuinontwerp elst

 

  1. Naam *
    * Vul hier uw naam in
  2. E-mail *
    * Vul een bestaand e-mailadres in
  3. Uw wens of vraag *
    * Vul uw wens of vraag in